Juridisk Rådgivning

Der er jura i alt!

Alle virksomheder der har kunder, samarbejdspartnere, leverandører eller på anden måde agerer med andre end virksomhedens egen organisation, indgår i juridisk bindende aftaler på ét eller andet tidspunkt. Alligevel er der mange der ikke er bevidst om deres forpligtelser og rettigheder, i de aftaleforhold de indgår. Dette skyldes mange årsager, og blandt dem hører vi oftest: ”vi har ingen konflikter”, ”jura er kompliceret og besværligt” samt, at de fleste mindre virksomheder ”ikke har råd til at betale en rådgiver mange tusinde kroner i timen for noget de alligevel selv kan finde på nettet”.

Vi forstår det faktisk godt! For at sige det på godt dansk, så har jura ikke den store betydning, når alt går godt, alle er enige og alle er gode venner. Til gengæld, så fylder jura rigtig meget, når tingene pludseligt ikke går som de skal – og det kan have store ressourcemæssige konsekvenser, både hvad angår økonomi, men i høj grad også tid.

”Vi hjælper dig med at finde løsningen
på selv dine mest umulige opgaver”

Hos os arbejder vi sammen med små og mellemstore virksomheder med alt fra hverdags-jura til mere komplicerede sager. Vi ønsker at juraen skal være praksisnær, gennemskuelig og ikke mindst til at forstå. Vi fungerer sideløbende med kerneforretningen, og sørger for, at der altid er styr på rettigheder og forpligtelser, og ikke mindst de risici der ofte tages når en virksomhed fortsat skal udvikle sig.

Apparo kan hjælpe dig og din virksomhed med viden om alle erhvervsjuridiske aspekter såsom kontraktindgåelse, aftaleret, arbejdsret, information og hjælp til oprettelse af virksomhed, samt visse områder inden for markedsførings – og konkurrenceret, immaterialret, erstatningsret mf.

I Apparo rådgiver vi kun om det vi er gode til! Derfor samarbejder vi med dygtige juridiske specialister inden for særlovsområder, for at sikre den bedste rådgivning for dig og din virksomhed. Vi har også et stærkt samarbejde med IT-konsulenter der leverer cloud-baserede GDPR- og Contract Management løsninger, så det bliver nemmere at holde overblik over data, leverandører og kunder.

Vi holder os opdateret på den nyeste viden indenfor vores felt, og vi holder dig derfor altid orienteret, om ny juridiske udvikling der kan få betydning for din virksomhed.

apparo_logo_u-red-medium

+45 4040 9960

A.P. Møllers Allé 9C
2791 Dragør

APPARO APS
CVR-NR: 3987 8526

KATRINE THOLSTRUP

kt@apparo.dk

©2019 – All rights reserved     Persondata politik    Cookie politik