Om os

Apparo er stiftet af Katrine Tholstrup. Katrine har en praktisk baggrund inden for de områder vi rådgiver om, ligesom hun har arbejdet i både salg, HR og projektafdelinger. Hun er uddannet i ledelse og organisation, er DISC certificeret og er senere blevet uddannet jurist (cand.jur) på Københavns Universitet. Katrine er i øjeblikket ved at gennemføre den skriftlige del af advokatuddannelsen gennem Advokatsamfundet.

Apparos speciale er, at være bindeleddet mellem den juridiske verdens krav og den forretningsmæssige verdens behov. Vi har stor succes med at omsætte ofte kringlede krav og lovtekster til et forståeligt sprog der giver mening.

Hos Apparo hjælper vi mindre og mellemstore virksomheder med juridisk rådgivning. Med om bord har vi et stort netværk af specialister inden for GDPR, SKAT, varemærkelovgivning, arbejdsret og meget andet.

Når vi hjælper dig, taler vi i øjenhøjde og direkte. Vi sætter en ære i at lære din forretning at kende, og vi udfordrer og stiller gerne kritiske spørgsmål – dette er for altid at kunne tilbyde dig de mest konstruktive og anvendelige råd og tiltag til din forretning.

Med vores juridiske - og forretningsmæssige assistance, undgår du unødigt fokus på alle de juridiske forhold din virksomhed skal have styr på i en travl hverdag. Du undgår derved udfordringer og problemer, der ikke vedrører din primære drift, så du kan holde fokus på det, som du og din virksomhed er god til.

Vi kan bl.a. hjælpe dig med en hverdag, hvor du har:

  • En sund og velfungerende forretning
  • Kontrol over og styr på processer, organisation, kunder og samarbejdspartnere
  • Minimeret risikoen for tab af omsætning
  • Løbende forebyggelse af kriser
  • Adgang til hjælp ved forhandlinger og konflikter
apparo_logo_u-red-medium

+45 4040 9960

A.P. Møllers Allé 9C
2791 Dragør

APPARO APS
CVR-NR: 3987 8526

KATRINE THOLSTRUP

kt@apparo.dk

©2019 – All rights reserved     Persondata politik    Cookie politik